17 Ocak 2009 Cumartesi

Küresel kriz mi dediniz?

1.8 milyon Euro’luk iPhone 3G!
Küresel kriz mi dediniz? Bu durum Peter Aloisson isimli mücevher tasarımcısının 1 milyon 790 bin Euro değerinde bir iPhone 3G yaratması için pek önemli bir konu değil.

İSTANBUL - Avusturya’lı mücevher tasarımcısı Peter Aloisson’un iPhone 3G ‘Kings Button’ (Kralın Düğmesi) adıyla tasarladığı elmas ve altınla bezeli ürün 1 milyon 790 bin Euro değeriyle alıcısını bekliyor.

Tasarımcının 18 ayar altın, toplamda 138 adet yüksek kaliteli ve en mükemmel şekilde kesilmiş elmasla süslenmiş ürüne adını veren ise, Apple’ın uygulamalardan çıkılıp ana ekrana dönmeye yarayan “Home” düğmesinin üzerine yerleştirilmiş nadir bulunan 6.6 karatlık elmas.

Peter Aloisson, teknolojik cihazları mücevher ile birleştirmek denildiğinde akla gelen isimlerden biri, tasarımcının gözbebeği iPhone 3G ‘Kings Button’ dünyada bulunabilecek en pahalı iPhone. Tasarımcının Nokia, Motorola, Sony Ericsson gibi firmaların telefonlarını kullanarak yaptığı bir çok özel tasarım bulunuyor.

http://www.ntvmsnbc.com/news/471722.asp#storyContinues

4 yorum:

  1. waaayy beeeee şu haberle ilgili başka bir site yok koca internette helal olsun hazırlayanlara...

    YanıtlaSil
  2. helal olsun haber siteleri hariç koca internette bole bişi yok

    YanıtlaSil
  3. ıyyyyyyyy ne dandik ne paçoz ne pazar site bu şimdi kusacağım belki bu yorumumu koymayacaksınız ama site yapmayı öğrenin de gelin bunu 2 yaşındaki çocukta yapar sütler zuhahahahhahaha allah belanızı versin

    YanıtlaSil
  4. bilakis sizin yorumunuzada sitemde yer veriyorum her türlü yoruma acıgız tabiki terbiye ölçüsünde...

    YanıtlaSil